Selecteer een pagina

Onze Sponsoren

Kunstloc (voorheen BKKC) – Impulsgelden Noord-Brabant

 

 

Realisatie van het Dommeltheater is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van de provincie Noord-Brabant in nauwe samenwerking met het Kunstloc (voorheen BKKC)

 

 

Gemeente Boxtel

 

 

 

 

 

Boxtel 2020, duurzaam en dynamisch in het Groene Woud’

Boxtel richt zich hierbij op 4 thema’s:

  1. Samen leven in Boxtel: een samenleving waar iedereen betrokken en verbonden is.
  2. Groen leven in Boxtel: we passen ons aan op het veranderende klimaat, stimuleren biodiversiteit en verminderen onze voetafdruk.
  3. Ondernemend leven in Boxtel: we zetten in op duurzaam ondernemen en verbinden lokale initiatieven met elkaar.
  4. Energiek leven in Boxtel: we verbruiken minder energie, verwarmen alle gebouwen zonder aardgas  en wekken lokaal onze eigen energie op.

 

www.boxtel.nl

 

 

 

 

 

Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant

 

 

 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren zij bijzondere initiatieven en talent.

Als inspirator van hedendaags mecenaat geven wij particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie.

Cultuurfonds Noord-Brabant ;

Het Cultuurfonds heeft in elke provincie een afdeling. De afdelingen hebben tot taak de doelstelling van het Cultuurfonds uit te voeren voor zover het gaat om activiteiten van overwegend provinciaal belang. Elke afdeling heeft zijn eigen bestuur, dat zelfstandig beslist over toewijzingen voor financiële ondersteuning.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds   –  de kunst van het geven.

www.cultuurfonds.nl/noord-brabant

 

 

Gemeente Sint-Michielsgestel

Sint-Michielsgestel geeft ruimte. Met deze boodschap wil de gemeente de rol van de gemeentelijke organisatie helder neerzetten.
van regisseren naar faciliteren, van denken en doen vóór naar denken en doen met inwoners, van buiten naar binnen, van de straat naar de raad.

www.sint-michielsgestel.nl

 

Gemeente Meierijstad

Meierijstad is dé plek van aanpakkers, harde werkers en ondernemers, met gevoel voor het zuiver ambacht. Dat zie je. Dat voel je. Dat proef je. Meierijstad bestaat uit verschillende kernen, waaronder Sint -Oedenrode. Vanaf het markante marktplein met iconische gebouwen en uitnodigende terrassen zijn het populierenlandschap en de Dommel altijd dichtbij. Deze parel in het populierenlandschap presenteert de historie van de Brabantse klomp. In deze ‘ambachtrijke’ omgeving gebeurt het. Hier is maken oprecht en origineel. 

www.meierijstad.nl

 

 

Gemeente Eindhoven

Het is 100 jaar geleden dat de gemeenten Eindhoven, Gestel, Stratum, Woensel, Strijp en Tongelre één gemeente vormden. Vanaf dat moment maakte Eindhoven een onstuimige groei door die voortduurt tot aan vandaag. Van de Nederlandse steden boven 200.000 inwoners groeide Eindhoven de afgelopen 100 jaar het hardst.

www.eindhoven.nl

 

 

Gemeente Peer België

De wuivende korenvelden, eindeloze akkers en tintelende beekvalleien wachten. Ruiters zadelen hun paard, fietsers springen in het zadel, wandelaars trekken stapschoenen aan. In het centrum nippen levensgenieters van drank en spijs, verkennen shoppers de winkels en doorgronden cultuurzoekers de geboortestad van Pieter Bruegel de Oude. In zijn museum of op de hoogste kerktoren van de Kempen. Ja, Peer is pittig. Van nature.

 

www.peer.be

 

 

Koning Willem I College

 Wij zijn een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven.
Bovendien lopen hier elke dag duizenden mensen rond die hier eten, werken en studeren. Vandaar dat we je welkom heten in een land. Een land zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden.

 

www.ke1c.nl

 

 

Waterschap De Dommel

 

 

 

 

Waterschap De Dommel is dé waterpartner in Midden-Brabant. Samen met anderen werken we aan droge voeten, voldoende en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.

www.dommel.nl 

 

 

 

 

Boxtelse Buren

 

 

 

 

 

 

Eventmanagement

Wij nemen uw zorgen uit handen, zetten voor u de puntjes op de i. Boxtelse Buren laat niets aan het toeval over en ondersteunt u graag.

 

Conceptontwikkeling

Een sparringpartner voor uw ideeën. Wij denken graag met u mee en vertalen uw doelen, wensen en behoeften tot het juiste concept.

 

Cultuurontwikkeling

Bijdragen aan de cultuurontwikkeling in uw gemeente. Uitdragen waar u voor staat en zorgen voor een stukje verbinding aan de hand van (theater) voorstellingen.

 

 

www.boxtelseburen.nl

 

 

 

 

 

Word ook sponsor

U steunt een bijzonder cultureel theater en u krijgt er ook iets voor terug!