VIERDE EDITIE DOMMELTHEATER STEEKT VAN WAL

SCHRIJF JE NU IN HET WORDT EEN BIJZONDER SPEKTAKEL. INMIDDELS ZIJN ER MEERDERE GROEPEN DIE ZICH HEBBEN AANGEMELD.

jij bent er toch ook bij

Zondag 27 september 2015 beleeft de creatieve vaartocht zijn reprise. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij op creatieve wijze uiting geven aan het gekozen kernthema: ’Symfonie’.

Vierde editie van het Dommeltheater met “Bloed, zweet en tranen”.

In september 2019 organiseren we de vierde editie van het Dommeltheater met het thema ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Dit wordt wederom een zintuigen-prikkelende editie. De deelnemers zijn alweer enthousiast aan de slag gegaan om hun idee bij dit thema om te zetten in een prachtige creatie. Ook onze sponsoren hebben hun ondersteuning weer toegezegd. Wij zijn hen erg dankbaar voor hun steun. Hiermee kunnen we dit creatieve theater opzetten en vele duizenden bezoekers laten genieten van een mooie middag kunst en cultuur.

Dommeltheater en de toekomst.

De organisatie van het Dommeltheater zit niet stil. Op dit moment vinden er meerdere gesprekken plaats met andere dorpen en steden die aan de Dommel liggen. Bij de derde editie hebben al deelnemers uit Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode meegedaan. En de komende editie vaart zelfs een deelnemer uit Peer in België mee, het dorp dichtbij de oorsprong van de Dommel. ONze ambitie is om het 1e lustrum alle gemeenten aan de Dommel te laten meevaren met deze creatieve vaartocht. Wij houden u graag op de hoogte met onze nieuwsbrief.

9 + 11 =

Bloed, zweet en tranen

Het wordt weer een groots spektakel

Verrassend

Al meerdere deelnemers hebben zich aangemeld

Ga de uitdaging aan

“Bloed, zweet en tranen”, met een knipoog naar het verleden de huidige tijd creatief en beeldend neergezet. Ga er mee aan de slag!

De vierde editie van Dommeltheater staat in de steigers en biedt de deelnemers ruimschoots gelegenheid al hun energie te steken in een geschikt onderwerp, dat op een theatrale manier wordt uitgebeeld. De organisatie benadrukt vooral de wenselijkheid van het lokale karakter en dwingt de groepen als het ware tot een dynamische vertolking. Beweging en temperament zijn de sleutelbegrippen voor een aantrekkelijk stuk watertheater.

Het gekozen onderwerp “Bloed, zweet en tranen’ brengt ongetwijfeld weer een golf van beweging in beeld. Want behalve vocaal en instrumentaal staat het onderwerp voor kunst, cultuur en theater.

Kortom, met een veelstemmige samenklank zullen de deelnemers op en rondom het water ongetwijfeld weer voor een aangenaam verrassend spektakel zorgen.

Creativiteit ten top

Bij het bepalen van het thema voor de vierde Dommelvloot heeft de organisatie zich laten leiden door de creatieve ideeën van de deelnemers in de eerdere edities, als mede door de 75-jarige bevrijding.

 

 

Schrijf je hier in voor deelname

doe ook mee

Je hoeft echt niet lang na te denken…kom ook… dit wil je niet missen!