Dommeltheater: warm aanbevolen !

Zondag 27 september 2015 beleeft Boxtel wederom het spektakel van het Dommeltheater. Aan het kernthema ’symfonie’ kunt u een passende samenklank verbinden door als gewaardeerde sponsor van het evenement op te treden.

Alt text for the image

Artistieke vloot geeft Dommel weer glans’

De Stichting Dommeltheater rekent ook nu op een breed gedragen financiële impuls.

Men krijgt er wat voor terug.

speciale sponsor

Bij iedere vorm van PR wordt de   naam van de sponsor vermeld (programmaboekje, advertenties, website, poster, evt. facebook).

Voorafgaande aan het evenement vaartocht over het parkoers en vooraanstaande locatie voor het gadeslaan van het Dommeltheater. Maximaal 10 personen.

VIP-arrangement tijdens de tocht. Op nader te bepalen locatie ontvangst met hapje/drankje. Maximaal 10 personen.

*After Party: drankje, 2 bonnen p.p.

Sponsor

Naamsvermelding bij PR-uitingen op de website (naam en logo) en evt. facebook.

VIP-arrangement tijdens de tocht. Op nader te bepalen locatie ontvangst met hapje/drankje. Maximaal 8 personen.

After Party: drankje, 2 bonnen p.p.

 

 

Sponsor

PR-uitingen website en evt. facebook.

Vermelding programmaboekje (toegezonden).

After Party: 2 bonnen (max. 4 personen).

Vriend

Toezending programmaboekje

*Twee bonnen After Party

Dommeltheater: warm aanbevolen !

Bij de vorige editie beleefde Boxtel een even verrassende als meeslepende ouverture van het Dommeltheater. Laaiend enthousiasme bij zowel de 18 deelnemende groepen op het water als het talrijke publiek langs de kant. Het evenement in hartje Boxtel kon de toets der kritiek ruimschoots doorstaan en haalde op alle fronten een lovende pers. Reden voor de organisatie om de tweede editie van het onnavolgbare schouwspel volgend jaar op de rol te zetten. Zondag 17 september 2015 beleeft Boxtel wederom het spektakel van het Dommeltheater. Aan het kernthema ’symfonie’ kunt u een passende samenklank verbinden door als gewaardeerde sponsor van het evenement op te treden.

Als ondersteuner van het spraakmakende watertheater kan een keuze gemaakt worden uit een tweetal sponsorpakketten, waarvan de samenstelling op de laatste pagina is te herleiden. Voor het pakket Dommel-Snoek richt de organisatie zich op een speciale sponsor. Het andere pakket (Dommel-Baars) is bedoeld voor het bedrijfsleven. De Stichting Dommeltheater rekent ook nu op een breed gedragen financiële impuls. Men krijgt er wat voor terug.

creatief
voor jong en oud
prikkelend
kunstzinnig

Dommeltheater: warm aanbevolen !

klik hier in de brochure te downloaden

Schrijf je vandaag nog in als sponsor of vriend