Selecteer een pagina

Vijfde editie van het Dommeltheater met als thema “Onderstroom”

In september 2022 organiseren we de vijfde editie van het Dommeltheater met het thema ‘Onderstroom’. Dit wordt wederom een zintuigen-prikkelende editie. We denken graag met je mee en ondersteunen je met het uitbouwen van je creatieve ideeën. Ook is er materiaal en middelen beschikbaar voor het realiseren van de creaties.

Zo kan de organisatie je ondersteunen bij het realiseren van het vaartuig door het regelen van pontondelen, zodat je daarop jouw creatie kunt bouwen. 

De opbouw zal plaatsvinden op zaterdag 24 september, de creaties worden dan te water gelaten (waarbij we uiteraard toezicht regelen) zodat we op zondag 25 september goed voorbereid kunnen starten.

Wil je deelnemen aan de volgende editie van Dommeltheater in 2022, stuur dan een email met jouw ideeën naar info@dommeltheater.nl. Ook voor vragen kun  je hier uiteraard terecht.

De vijfde editie van Dommeltheater staat in de steigers en biedt de deelnemers ruimschoots gelegenheid al hun energie te steken in een geschikt onderwerp, dat op een theatrale manier wordt uitgebeeld. De organisatie benadrukt vooral de wenselijkheid van het lokale karakter en dwingt de groepen als het ware tot een dynamische vertolking. Beweging en temperament zijn de sleutelbegrippen voor een aantrekkelijk stuk watertheater.

Het gekozen onderwerp “Onderstroom’ brengt ongetwijfeld weer een golf van beweging in beeld. Want behalve vocaal en instrumentaal staat het onderwerp voor kunst, cultuur en theater.

Kortom, met een veelstemmige samenklank zullen de deelnemers op en rondom het water ongetwijfeld weer voor een aangenaam verrassend spektakel zorgen.

doe ook mee

Je hoeft echt niet lang na te denken…kom ook… dit wil je niet missen!