VIERDE EDITIE DOMMELTHEATER STEEKT VAN WAL

SCHRIJF JE NU IN HET WORDT EEN BIJZONDER SPEKTAKEL. INMIDDELS ZIJN ER MEERDERE GROEPEN DIE ZICH HEBBEN AANGEMELD.

schrijf je in

jij bent er toch ook bij

Zondag 27 september 2015 beleeft de creatieve vaartocht zijn reprise. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij op creatieve wijze uiting geven aan het gekozen kernthema: ’Symfonie’.

Schrijf je in

Derde editie van het Dommeltheater nog meer spectacel.

Na de eerste twee edities komt nu de derde editie met ‘Niets  is wat het lijkt’. Een zintuigen prikkelende editie waarbij we op dit moment al bijna vol zitten met enthousiaste deelnemers. Ook onze sponsoren deden direct weer mee. Wij zijn hen erg dankbaar voor hun steun. Hiermee kunnen we dit creatieve theater opzetten en vele duizenden bezoekers laten genieten van een mooi middag kunst en cultuur.

Dommeltheater en de toekomst.

De organisatie van het Dommeltheater zit niet stil. OP dit moment zijn er gesprekken gaande met andere dorpen en steden die aan de Dommel liggen. Een groot Dommeltheater ligt mogelijk in het verschiet. Omliggende dorpen als Sint Michielsgestel en Sint Oedenrode hebben al enthousiast gereageerd. Dit beloofd wat voor de toekomst van  het Dommeltheater. Wij houden u graag op de hoogte met onze nieuwsbrief. U kunt gratis inschrijven.

2 + 13 =

Niets is wat het lijkt

Het wordt weer een groots spektakel

Verrassend

Al meerdere deelnemers hebben zich aangemeld

Ga de uitdaging aan

‘Niets is wat het lijkt”, prikkelt je creativiteit, je zintuigen, ga er mee aan de slag!

Het derde Dommeltheater in 2017 staat dus in de steigers en biedt de deelnemers ruimschoots gelegenheid al hun energie te steken in een geschikt onderwerp, dat op een theatrale manier wordt uitgebeeld. De organisatie benadrukt vooral de wenselijkheid van het lokale karakter en dwingt de groepen als het ware tot een dynamische vertolking. Beweging en temperament zijn de sleutelbegrippen voor een aantrekkelijk stuk watertheater.

Het gekozen onderwerp ’Niets is wat het lijkt’ brengt ongetwijfeld weer een golf van beweging in beeld. Want behalve vocaal en instrumentaal staat het onderwerp voor vervreemding, kunst, theater.

Kortom, met een veelstemmige samenklank zullen de deelnemers op en rondom het water ongetwijfeld weer voor een aangenaam verrassend spektakel zorgen.

Creatieviteit ten top

Bij het bepalen van het thema voor de derde Dommelvloot heeft de organisatie zich laten leiden door de creatieve uitspattingen van de deelnemers in de eerste en tweede editie.

Niets is wat het lijkt

Als de Dommel kon vertellen…

 

doe ook mee

Je hoeft echt niet langer na te denken…kom ook

schrijf je hier in